generated by sloganizer.net

2007-04-20

Fem utan nåd (F01S28)

Nu kör vi så det ryker, denna SKALL sitta.

Detta spel:
Werder Bremen - Alemannia Aachen, 1
Derby - Luton, 1
Schalke 04 - Energie Cottbus, 1
Colchester - Sunderland, 2
Manchester United - Middlesbrough, 1
Insats: 100 SEK
Odds: 5.08 (1.25 * 1.32 * 1.30 * 1.95 * 1.21) @ Bet24
Möjlig vinst: 508 SEK
Analys: Werder Bremen ligger tvåa i Bundesliga Aachen som hör hemma i de nedre regionerna. Werder Bremen måste vinna för att fortsätta pressa Schalke i jakten på titeln och gör det också. Klose bröt sin långa måltorka i förra matchen och lär hänga 3-4 kassar här.

Derby befinner sig i ett race tillsammans med Sunderland och Birmingham om de två åtråvärda direktuppflyttningsplaserna till Premier League och tar emot jumbon Luton hemma. Om Derby inte lyckas vinna denna match har de inget i Premiership att göra.

Shalke 04 har nu stark vittring på guldet och tänker inte låta ett lag med ett så konstigt namn som Energie Cottbus komma emellan. Energie Cottbus ligger i mitten av tabellen och har ingenting mer än sin ära att spela för, detta fäller avgörandet.

Sunderlands match är den "otäckaste" i denna femling, men samtidigt behövs den för att höja upp oddset. Sunderland har redan nu kvalitet för Premier League och skall bara dunka sista spiken i kistan mot Colchester (who?) nu. Vinner man här är man ytterst nära direktuppflyttning och det är mycket bra gjort av herr Keane med tanke på krisläget klubben befann sig i när han tog över i början av säsongen.

Manchester United spelar världens mest underhållande fotboll nu i min mening och skall inte ha några som helst problem med de eveiga underpresterarna från Middlesbrough. Man är värda titeln i år och tar den också. Känner på mig att Chelsea tappar en pinne borta mot Newcastle.



1 kommentar:

Anonym sa...

Aj aj aj,, synd , nu gjorde colchester 3-1, men bra försök, keep going, fingers crossed
/T